Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei.
A l'navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les cookies. Per a més informació consulteu els Termes i condicions .


ACCEPTAR

DOCSA és una empresa de Gestió Integral de la Construcció que presta serveis de diversa índole relacionats amb la construcció.

Comptem amb l'aval dels 34 anys d'experiència en el sector del seu fundador, al llarg dels quals, hem desenvolupat multitud de projectes d'edificació de tota mena.

Pensem que cal canviar la forma tradicional de relació client-empresa, moltes vegades enfrontada, i treballar més com a associats-partners a la recerca d'un objectiu comú.

En els últims anys l'empresa s'ha especialitzat en la construcció d'habitatges unifamiliars singulars i de qualitat, així com reformes integrals.

EMPRESA CONSTRUCTORA

Se actúa como empresa constructora tradicional, realizando los proyectos bajo el sistema "llaves en mano"

CONSTRUCTION MANAGEMENT

Se actúa como consultor y representante de la propiedad, gestionando todo el proceso, con el fin de conseguir los objetivos de la propiedad.

La Obra se desarrolla bajo un sistema de Precio Máximo Garantizado (GMP), que busca establecer unas condiciones que implique al Projecte Management en los resultados económicos.

La contratación se realiza bajo el criterio de ´libros abiertos´

Nuestras funciones son:
 • Análisis del programa de necesidades del proyecto.
 • Elaboración de presupuestos estimativos de inversión global.
 • Contratación de equipos facultativos, asesores técnicos, etc.
 • Trámites administrativos y contratos de Obra.
 • Revisión de proyectos técnicos.
 • Coordinación, supervisión y control de los equipos técnicos.
 • Planificación de la obra y del sistema de contratación.
 • Licitación de cada fase.
 • Seguimiento y Control de Ejecución de Obra.
 • Control económico de Obra.
 • Redacción de informes y actas.
 • Cierre técnico, presupuestario y documental del proyecto.

MISSIÓ

La nostra missió és satisfer les necessitats dels nostres clients. Per a això portem la gestió de forma rigorosa i professional, per tal d'assolir els objectius establerts en cada projecte de manera exitosa.

VALORS

COMPROMÍS
EXCEL·LÈNCIA
EFICIÈNCIA
INNOVACIÓ
INTEGRITAT
TRANSPARÈNCIA
HONESTEDAT
RESPONSABILITAT SOCIAL

EQUIP

L'empresa compta amb un conjunt de professionals, amb titulacions diverses, configurant una plantilla multidisciplinar en contínua formació i expansió, tots ells compromesos amb el seu treball i amb el projecte comú.

A més l'empresa compta amb un gran nombre de col·laboradors externs: despatxos d'arquitectes, despatxos d'enginyeria, assessors, etc. Tots ells amb una gran experiència i reconeguda trajectòria.

Tots ells ens permeten emprendre qualsevol tipus de projecte relacionat amb la construcció, amb la qualitat i garantia que ens caracteritza.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?
Canviem la forma tradicional de relacionar-se amb els nostres clients oferint-nos com a partners i compartint un objectiu comú
CONTACTA AMB NOSALTRES